Vælg den rette bryllupsfotograf

Der er mange ting man skal overveje når man planlægger et bryllup, hvilken kjole, hvilke farver, hvor skal det afholdes, hvem skal inviteres? med på denne liste er også, hvem skal man vælge som ens bryllupsfotograf?

Dette er ikke et let valg for, som du sikkert allerede ved, så består et bryllup af en masse små unikke oplevelser, der alle er med til at fortælle en del af den fantastiske historie om jeres kærlighed til hinanden og dagen, hvor i erklære denne kærlighed foran familie og venner.

Alle har deres helt egen oplevelse af et bryllup og der sker så meget på engang, så man kan umuligt når at få det hele med, så derfor er det vigtigt at have en fotograf, der kan fange disse øjeblikke og forevige dem til evig glæde.

Billeder af i siger “Ja” til hinanden, kysset underbordet, den rørende tale fra gommen til hans smukke brud, en glædeståre der triller, kagen der bliver skåret, brudevalsen der bliver afbrudt af en strømpe der skal klippes i, dette er blot få ud af tusindvis af små øjeblikke, som skal foreviges.

Bryllupsalbum

Et bryllup er et eventyr og igennem billederne jeg tager, kan jeg fortælle en historie om denne smukke dag, som både i og jeres gæster kan få glæde af. Jeg har herunder lagt et par bryllupsfotoalbums, fra nogle helt eventyrlige bryllupper, som jeg har været så priviligeret at få lov til at forevige.

Du/i skal være så velkomne til at kigge disse albums lidt igennem og dernæst sende mig en forespørgsel, så vi kan tage en dialog om jeres ønsker.

Bryllupsfotograf med skræddersyet løsninger

Jeg har lavet nogle forskellige pakkeløsninger til bryllupsfotografering, der kan bruges som vejledende priser.

Inden i booker en officiel pakkeløsning er det vigtigt vi får en lille dialog om hvad i helt nøjagtigt ønsker jer på selve dagen og hvad jeres forventninger måtte være til det endelige resultat. Det er også vigtigt for mig, at kende til selve planen for dagen, så jeg kan møde velforberedt og være med til at gøre minderne fra dagen helt fantastiske.

  • Bryllups portrætter – Pakke A

DEPOSITUM 900,-

TILBUD – INKLUSIV 1 STK 20X30 PRINT

Fotografering op til 3 timer på op til 2 locations

20+ Digitale filer udvalgt af fotografen

FRA 5999,-

  • Vielsen og portrætter –  Pakke B

DEPOSITUM 1.350,-

TILBUD – INKLUSIV 2 STK 20X30 PRINT

Fotografering op til 5 timer

50+ Digitale filer udvalgt af fotografen

FRA 8.999,-

  • Vielsen, portrætter og reception – Pakke C

DEPOSITUM 2.400,-

TILBUD – INKLUSIV 4 STK 20X30 PRINT

Fotografering op til 8 timer

200+ Digitale filer udvalgt af fotografen

FRA 15.999,-

  • Vielse til Vals – Pakke D

DEPOSITUM 3.400,-

TILBUD – INKLUSIV PRINTET FOTO ALBUM (Værdi 2.999,-)

Fotografering op til 14 timer

300+ Digitale filer udvalgt af fotografen

FRA 24.999,-

Send en forespørgsel